Sabtu, 24 Mac 2012

MY KITTY...

Adoii.. aku penim ar tengok karenah kucing2 nie... abes semua dia kejar.. termasuk la baby2 kucing yang baru lahir tu.. asyik nak kacau je.. aku jadi tak senang..ibu dia rileks je tengok anak dia kena lenyek2 ngan kucing besor2 nie.. tapi aku tau.. dorang melawak je tu....







arghhhh!! macam macam gaya ada.. aku yang penim.... haishhh....

2 ulasan:

Mizz Eyran berkata...

lama benor mendiamkan dirinyer..huhuu..

Dewi Aja berkata...

Nice pic!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)